Sex & The Zombie Apocalypse

Normaali

The Frisky julkaisi viime kuussa Mind of Man -sarjassa tekstin nimeltä Sex & The Zombie Apocalypse. Näin houkuttelevasti nimetty (kaksi lempiasiaani yhdessä otsikossa!) kirjoitus ei voi olla mitään muuta kuin silkkaa kultaa, suitsuketta ja mirhamia.

Postaus käsittelee sen kirjoittajan, John DeVoren näkemyksiä parinmuodostuksesta, zombeista sekä parinmuodostuksesta aikana jolloin zombit mellastavat maailmassa. DeVore kehottaa pohtimaan potentiaalisen kumppanin selviytymismahdollisuuksia elävien kuolleiden iskiessä ja päättämään sen perusteella, onko joku seuraavien treffien arvoinen vaiko ei. Sillä loppujen lopuksihan on kyse tästä:

”Dating, now or during the zombie apocalypse, should be about finding that person who will join you in battle.”

Lienee sanomattakin selvää, että koen parhaillaan lähes vastustamatonta halua lähettää DeVorelle sähköpostia, jossa pyydän tätä aviomiehekseni ja taisteluparikseni. Mutta jos minusta ja Johnista ei paria tulekaan, auttavat tämän neuvot toivottavasti minua löytämään rinnalleni jonkun toisen maailmanloppuun varautuvan. Artikkelin neuvojen mukaan kun aion soveltaa teoriaa treffailuun jo nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.

”When the dead walk and the world is plunged into chaos, the only dating advice that will matter is this: the couple that beheads zombies together, stays together.”

Koko tekstin voi lukea täällä.

Kuvat: http://noahw.deviantart.com, http://talesofaretromodernhousewife.blogspot.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s