Kirjakilpailukimara

Normaali

Kevätkö se on vai mikä, mutta kirjablogeissa pukkaa arvontoja kuin narsisseja meikäläisen kukkapenkistä. Siltä varalta, että joltakulta on mennyt kisa tai pari ohi, tässä kooste bongaamistani skaboista:

Torstaihin, 19. päivään asti voi osallistua Järjellä ja tunteella -blogin huhtiarvontaan. Pääpalkintona on Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti, ja lohdutuspalkintosuklaillakin voi saada suun makeaksi.

Samana päivänä on myös Tea with Anna Karenina -blogin kilpailun deadline. Tässä kisassa voi voittaa kirjoja.

Perjantaina, 20. päivä päättyy puolestaan Luettua -blogin arvonta. Sielläkin on tarjolla lisää lukemista!

Lauantaina 21. päivä voi vielä osallistua Jossun lukupäiväkirjan arvontaan. Myös Jossu tarjoaa yhdelle onnekkaalle lahjakortin Suomalaiseen, ja parille seuraavalle lohdutuspalkinnoksi kirjoja.

Ja samana päivänä voi vielä vastata Saran kirjojen kyselyyn vaikuttavimmasta ruotsalaisesta tyttökirjahahmosta. Vastaajien kesken arvotaan muun muassa massiivinen kirjapaketti.

Olkoon onnetar kaikille myötä!

3 responses »

  1. Huomasin saman ilmiön pari päivää sitten. Valon lisääntyminen on varmaan piristänyt kirjablogaajia ja moni on varmasti tehnyt myös kirjahyllyn kevätsiivouksen, jonka yhteydessä valikoimasta postuvia kirjoja on kätevä lähettää maailmalle arvontavoittojen yhteydessä. Oma blogini täyttää kuukauden päästä vuoden ja arvonnan suunnittelu on kovasti käynnissä.

    • Valon lisääntyminen taitaa tosiaan piristää kaikkia ihanasti. Ja kevätsiivous voisi olla kätevä omankin hyllyn kohdalla, joten taidanpa laittaa arvonnan harkintaan minäkin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s