Hakusanoista hulluimmat

Normaali

Monissa blogeissa on jaettu hulluimpia hakusanoja, joilla lukijat ovat blogiin eksyneet. Tilastot ovat tosiaan mielenkiintoisia. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että suurin osa suuren ja mahtavan Googlen avulla tänne päätyneistä lukijoista on toivottavasti löytänyt enemmän tai vähemmän hakemansa. Eniten tänne saavutaan nimittäin tuttujen kirjojen nimillä, joista Teemestarin kirja, Äidinmaa ja Pandemonium ovat kärkikolmikossa.

Lisäksi listasta löytyy useita enemmän tai vähemmän aihepiiriini liittyviä hakusanoja, kuten höyrypunk ja zombie love.

Ja sitten on nämä:

– rakkaus lauseet

– muuttaminen haikeaa

http://www.puklatas sex.com

Tällä tavalla googletellen tälle tontille päätyneet ovat varmaan kokeneet aika karvaan pettymyksen. Esimerkiksi rakkausaiheisia lauseita kun täältä löytynee aika vähänlaisesti. Muuttamisen haikeudesta olen samaa mieltä, mutta vähänpä olen siitä kirjoitellut enkä todellakaan tiedä miksi ihmeessä hakukone on ohjannut kyseisen henkilön tänne. Ja tuo viimeisin sitten… No, sitä en edes halua oikein ajatella. Aika ällöttävältä kyllä kuulostaa…

3 responses »

  1. Päädyin juuri blogiisi sattumalta hakusanalla ”kirjablogi”. Teen parhaillaan gradua post-apokalyptisestä kirjallisuudesta, joten blogisi vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta, vaikka vilkaisin vasta vain muutaman viimeisimmän postauksesi!

    • Hei Pauliina, kiva että päädyit tänne! Toivottavasti mielenkiintoista materiaalia löytyy. Ja gradusi kuulostaa huippukiinnostavalta – kuulisin siitä mielelläni lisää, jos vain haluat kertoa!

      • Varmasti löytyy! Lueskelen näitä merkintöjä muutama kerrallaan, etten aivan sekoittaisi ajatuksiani zombeilla. Olen kyllä tämän aiheen tiimoilta kokenut monta intoutumisen hetkeä, myös teoriakirjojen kanssa. Se on tehnyt opinnäytteen kanssa vietetystä ajasta yllättävän antoisaa. (Toki sellaisiakin hetkiä tulee, että toivoisin, että se apokalypsi ei enää vitkuttelisi vaan koittaisi ennen kuin joudun taas palauttamaan proffalle tekstiä.)

        Koska en ole vielä selannut koko blogia, en ole varma, oletko tämän lopunaikojen reseptikirjan jo löytänyt ja täällä maininnut, mutta tässä ensimmäinen vinkkilinkki, apokalypsikakkuja: http://apocalypsecakes.wordpress.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s