Kirjahylly koristeena

Normaali

Naapurit saattoivat tänään säpsähtää kun avoimen ikkunani kautta kajahti naapurikaupunkiin asti kuuluva kiljaisu: MÄ HALUUUUN! Vähän vonkuvan äänen tuottaja ei suinkaan ollut suklaata vinkuva sukulaislapsi, vaan (hävettää ihan tunnustaa) minä itse. Ja syynä siihen oli netissä näkemäni ihanuus.

Nimittäin tämä:

Tässähän lipsahdetaan jo melkein sisustusbloggaamisen puolelle, mutta menkööt. (Veikkaan etten ole ainoa kirjatoukka, joka on kyseisiin rakkaisiin esineisiin niin hulluna että näkisi niitä mielellään kaikkialla. Ja hyvä niin, sillä kaikkiallahan niitä onkin: kirjapinoja hyllyissä, kirjapinoja lattialla, kirjapinoja jokaisella mahdollisella vaakatasolla, kirjapinoja jotka toimivat vaakatasoina joille asettaa lisää kirjapinoja… No, tajusitte varmaan.) Decoistin 20 Bookshelf Decorating Ideas -jutun kuvassa näkyvä seinä on nimittäin tapettia. Kyllä, siis juuri tuo värijärjestykseen aseteltu upea kirjahylly. Tapettia.

Toistetaan: MÄ HALUUUUN!

6 responses »

  • 😀

   Tapetti pitäisikin sitten varmaan lätkäistä sille ainoalle seinälle, jolla kirjahyllyä ei ole. Eli… vessaan?

   Mutta mikäpä siinä, kummasti se varmaan piristäisi sielläkin!

 1. Itse olen haaveillut sellaisesta konservatiivisen tummasta sikarihuoneesta (poislukien sikarit), jossa seinätilaa hallitsee Boknääsin kirjahyllykokonaisuus. Välillä käyn tätä kuolaamassa Vantaalla Boknääsin liikkeessä.

  • Minullakin on mielessä jo useampiakin unelmiani kirjahyllyjä, joita parhaissa päiväunissani järjestelen unelmieni kirjastohuoneeseen.

   Kirjahyllyjen perään kuolaaville suosittelen muuten Bookshelf Porn-sivustoa – sieltä löytyy vaikka minkälaista, ihanaa hyllykokonaisuutta!

  • Aivan – omena sohvalla! Siinä se, kaiken ydin! Tässä tuli ihan sellainen olo, että prkl turhaan olen sisustuslehtiä vuosikaudet lukenut, kun tyylikkyyden avain on näinkin yksinkertainen: hedelmäkorin kumoaminen sohvalle tai nojatuoliin. Halleluja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s