Kirjasta elokuvaksi: World War Z ja Warm Bodies

Normaali

Zombit näyttävät olevaan nyt niin pirun muodikkaita, että tässä on itsellekin tulla trendikäs olo. Esimerkiksi ensi vuonna on luvassa parikin zombikirjoihin perustuvaa elokuvaa. Kivaa!

… tai sitten ei. Trailerin perusteella on nimittäin todettava World War Z -elokuvan varsin suurella todennäköisyydellä pilaavan täydellisesti samannimisen, loistavan kirjan. (Kyseessä on yksi lempikirjoistani – arvioni täällä.) Luvassa näyttää olevan pelkkää rymistelyä, ja vieläpä sellaista ettei edes Brad Pitt voi rainaa enää pelastaa. Ja kuten Artsikin jo mainitsi, leffan zombit näyttävät olevan lähempänä 28 päivää myöhemmin -leffan ravaavia raivopäitä kuin alkuteoksen laahustavia, kylmässä säässä pystyyn jäätyviä eläviä kuolleita.

Katsokaa vaikka itse:

Heikko ihminen kun olen, veikkaan meneväni katsomaan leffan joka tapauksessa sen ilmestyessä. Kiroilen varmaan läpi koko parituntisen sitä miten pahasti tekijät ovat hakoteillä. Mutta menen silti.

Luultavasti päädy tsekkaamaan myös Warm Bodies -leffan. Samannimistä kirjaa en ole lukenut, mutta The Book Smugglers -blogissa sitä kehuttiin oikein kovasti.

Ah, teinizombirakkaustarinat! Juuri tämä minun talvestani puuttuikin.

Mainokset

2 responses »

  1. Hihittelin Warm Bodiesille. Luulin, kun ekan kerran kuulin ideasta, että se tulisi sarjana. World War Z näytti ihan ok:lta, vaikka paheksunkin aina noita juoksevia zombeja.

    • Minä en sinänsä paheksu juoksevia zombeja, vaan tykkäsin esimerkiksi tuosta mainitusta 28 Days Later -rainasta. Ovathan ne pirun pelottavia perässäjuostessaan! Mutta jos alkuperäisteoksen zombit ovat hitaita, niin ei niitä piru vie saa noin vain vikkeliksi vaihtaa, ihan vain rymistelyä lisätäkseen!

      Toisaalta tapanani on olla todella mustasukkainen alkuperäisteoksista noin ylipäänsä, enkä ihan heti keksi yhtäkään kirjan pohjalta tehtyä leffaa, johon olisin ollut tyytyväinen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s