2012 kirjoina

Normaali

Vuosi loppui, ja lukuhaasteet siinä samalla. Siitä tällä tontilla surullisen vähälle huomiolle jääneestä scifi-haasteesta on turha edes tarkemmin puhua, mutta Goodreadsissa itselleni asetettu 75:n kirjan lukutavoite sen sijaan täyttyi.

Okei, Goodreads on eri mieltä, mutta vain siksi ettei sen tietokannasta löytynyt kahta lukemaani kirjaa. Mokoma.

1

Vuoden kirjoista parhaiksi osoittautuvat The Walking Dead -sarjakuva sekä Genevieve Valentinen steampunk-sirkustarina Mechanique (jonka arvio toivottavasti seuraa jo heti huomenissa). Muita minulta runsaasti tähtiä, hymynaamoja ja kaikenlaisia papukaijamerkkejä saaneita opuksia olivat muun muassa selityksiä kaipaamaton Teemestarin kirja sekä todella erikoinen ja suorastaan hengellinen zombitarina The Reapers Are The Angels. Tietokirjoista puolestaan nostettakoon esiin Jussi Viitalan hieno teos Miten maailma loppuu?

Ja koko vuoden kirjat, ne näyttävät suunnilleen tältä:

kirjat

Eikä sitten muuta kuin eteenpäin, seuraavaan lukuvuoteen! Nostin hitusen lukutavoitettani, kahdeksaankymmeneen kirjaan, ihan vain siksi että olen ylisuorittaja. Vähän veikkaan, etten tuohon lukuun pääse… Mutta onhan meillä kaikilla oltava unelmia. Muihin lukuhaasteisiin sen sijaan tuskin lähden mukaan – paitsi jos saisin vihdoinkin aikaiseksi haastaa itseni lukemaan kaikki ne omasta hyllystä löytyvät kirjat, jotka ovat odottaneet lukuvuoroaan ties kuinka pitkään… Siinä olisi sopivan haasteellinen, perkaamista kaipaava pino!

2 responses »

  1. Oman hyllyn kirjoja täälläkin luetaan myös ensi vuonna. Tosin niin varmaan kaikkina tulevina vuosina tätä menoa. Tuli tänäänkin ostettua neljä uutta. Hupsista keikkaa.

  2. Itsellänikin on paha tapa ostella uusia kirjoja aika holtittomasti, joten hyllyn luettujen ja lukemattomien kirjojen suhde ei koskaan pääse paranemaan, pahenee vain… Mutta: törmäsin juuri oman hyllyn aarteita käsittelevään lukuhaasteeseen. Pakkohan sellaiseen lienee siis osallistua, vähän lisäpotkua projektiin saadakseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s