Kirjoja kilohintaan, eli yhden alennusmyynnin tarina

Normaali

Katrin esiteltyä viime viikolla alennusmyynneistä tekemiään kirjalöytöjä päätin minäkin vähän mainostaa omiani – osittain siksi, ettei lähipiiristä irronnut kovinkaan kummoista palautetta. Lakoniset ”Ai kato, lisää kirjoja” -tyyppiset toteamukset olivat suunnilleen ainoat kämppiksestä ja poikaystävästä irronneet kommentit.  Ja minä kun olin odottanut innostunutta vinkunaa! Eivätkö ne hölmöt tajua miten upeita löytöjä tein!

Tämänkertaiset löydöt ovat peräisin eräästä lempikirjakaupastani, Amsterdamin American Book Centeristä. Kyseinen kauppa järjestää kerran vuodessa kirjoja kilohintaan -myynnin, jossa hyllyistä uuden valikoiman tieltä poisraivattavia kirjoja kaupataan viidellä eurolla per kilo. Taivaallista! Ja koska tämä upea tapahtuma osuu joka vuosi aika tarkkaan yhteen syntymäpäiväni kanssa, menee päivä perinteikkäästi aina saman kaavan mukaan. Siis suunnilleen näin:

Syntymäpäivälahjaksi lahjakortteja -> alennusmyynti -> kaikki lahjakortit sileäksi -> kilokaupalla kirjoja kotiin.

Tänä vuonna tosin hallitsin itseni oikein erityisen hyvin, ja päädyin palaamaan kotiin vain reilut viisi kiloa uutta luettavaa pyörän pakkarilla keikkuen. Osa niistä tässä:

alekirjapino

Blogin puolella tulevat luultavasti näkymään ylläolevista teoksista ainakin nämä:

John Ajvide Lindqvist: Handling the undead

Madeleine Roux: Alison Hewitt is trapped

Forrest Griffin & Erich Krauss: Be ready when the sh*t goes down

John Skipp (ed.): Zombies – Encounters with the hungry dead

 

Alennusmyynti – mikä ihana tekosyy!

Mainokset

2 responses »

  1. Sinäkään et asu Suomessa? HUH! Tuntuu, että joka toinen kirjabloggaaja bloggaa ihan muualta kuin Suomesta. Heh.

    Mutta joo! Kirjablogi on kyllä siinä ihan paras, että joku ymmärtää kun hehkuttaa omia kirjalöytöjä 😀 Vaikka poikaystävä on ihan kannustava, niin ei sekään osaa oikein yhtyä siihen iloon kun löytää JUST SEN KIRJAN jollain vitosella.

    Niin ja sun ostokset näyttää vähintään kiinnostavilta 8)

  2. Oho – minä taas en ole kovin moneen ulkomailta kirjoitettavaan kirjablogiin törmännyt. Tai sitten en vain ole tajunnut, että niiden kirjoittaja ei sijaitse Suomessa. Mutta ehkä ulkomailla asuminen lisää tarvetta lukea ja ainakin kirjoittaa suomeksi, sekä vaihtaa ajatuksia samaa kieltä puhuvien kanssa?

    Ja aionkin tästä lähtien käyttää blogia törkeästi hehkutustilana aina hyviä löytöjä tehdessäni! Kummasti sitä kaipaa kanssaihmisiltään joskus sellaista ymmärtäväistä ja ihastunutta huokailua… Eikä pelkästään sitä vähän tuskastunutta, silmienpyörittelyllä säestettyä jaa-taas-yksi-kirja -huokailua. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s