Delirum-sarjan näyttelijät valittu

Normaali

Kuulin vasta kuukausi sitten, että Delirium-kirjoista ollaan puuhaamassa TV-sarjaa. Projekti näyttää kuitenkin etenevän vauhdilla, sillä casting-prosessi on alkanut, ja Bloody Bookaholic-blogi esitteli jo kolmea päähenkilöä näyttelemään valitut tyypit. Lenaa tulee esittämään Emma Roberts, Alexia Daren Kagasoff, ja Hanaa So You Think You Can Dance -voittaja, tanssija Jeanine Mason.

1 2 3

Teini-ikäisenä tapasin hermostua välittömästi, jos kirjaan perustuvassa elokuvassa tai sarjassa näyttelijät eivät tuntuneet sopivan hahmoihinsa. Nykyään en onneksi suhtaudu asiaan enää niin vakavasti. Mutta sanottakoon silti, että epäilen suuresti tuon vähän limaiselta näyttävän kundin kykyä kanavoida kirjan suurta, romanttista sankaria.

No, nähtäväksi jää. Luultavasti sarjasta tulee joka tapauksessa soopaa, ja sitten sen voi jättää katsomatta.

 

Ai niin, ja kiinnostuneille tiedoksi: Delirium-sarjan viimeistä osaa, eilen arvioimaani Requiemia, pääsee lukemaan HarperTeenin saitilla, täällä.

2 responses »

  1. Taisit kummastella ihan samaa silloin kuukausi sitten, kun ensimmäistä kertaa kirjoitin sarjasta. 😀 Mutta tosiaan, ei tule leffaa, tulee tv-sarja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s