Fifissä: Wool

Normaali

Hugh Howey: Wool Omnibus (Wool #1-5)

Random House 2013

576 s.

wool

Omakustanne joka kannattaa lukea

Hugh Howeyn Wool-sarja on yksi viime vuosien menestyneimpiä omakustannetarinoita. Alun perin Kindle Direct Publishing -ohjelman kautta julkaistu e-novelli kasvoi kysynnän myötä useammasta osiosta koostuvaksi kertomukseksi, jonka elokuvaoikeudet on nyt kaupattu Hollywoodiin. Pitkään perinteisiä kustantajia välteltyään Howey onnistui myös neuvottelemaan itselleen erikoisen kustannussopimuksen, jonka mukaan suuri kustantaja julkaisee Woolin paperilla ja varmistaa sen pääsyn kirjakauppoihin, mutta Howey pidättää itsellään oikeudet e-kirjojen myyntiin. Fiksu mies, tuo Hugh Howey.

 

Lue Woolin arvio Fifistä!

Mainokset

3 responses »

  1. Piti vain ilmoittaa, miten paljon tämän blogin löytäminen ilahdutti. Jee blogi dystopiakirjoille! Loistava idea siis ja jään innolla odottamaan postauksiasi. 🙂

    • Jee, ihanaa että löytyy lisää näinkin tiukasta formaatista tykkääviä! Välillä oma obsessioni jo melkein hävettää, joten muiden tuki tulee tarpeeseen. 🙂 Oma blogisi vaikuttaa kiinnostavalta myös, tutustun siihen pian tarkemmin. Ja oikein erityisen suuri plussa loistavasta nimestä!

      • Varsinkin viime aikoina olen huomannut todella tykästyneeni dystopia-kirjallisuuteen, joten olin todella iloinen, kun löysin blogin, josta voi saada hyviä vinkkejä, mitä voi lukea dystopia-nälkään.

        Kiitos. Aika jännä, sillä et ole ensimmäinen, joka on kehunut blogini nimeä. Halusin luoda blogin ja yritin nopeasti keksiä jonkin kirjoihin liittyvän nimen ja sitten vain vähän muokkasin Juha Itkosen kirjan nimeä ja siinä se sitten olikin. En siis ole käyttänyt mitään kovin pitkää ja huolellista harkintaa nimen keksimiseen, mutta toisaalta jos olin käyttänyt siihen kunnolla aikaa, olisin hyvin todennäköisesti kehitellyt jonkin muka hienon, pitkän ja monia merkityksiä sisältävän nimen, joka olisi loppujen lopuksi ollut ihan surkea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s