Minikokoinen ilmaiskirjakauppa

Normaali

Kirjan ja ruusun päiväksi en ehtinyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Päivän projekti oli nimittäin minikokoisen ilmaiskirjakaupan pykääminen olohuoneen ikkunan alle. Tarvittavat materiaalit: autotallista löytynyt vanha hyllykkö sekä laatikollinen kirjoja joista päätin (sydän verta vuotaen, mutta päätin kuitenkin) hankkiutua eroon ennen muuttoa.

SAM_1122

Ilmaisia kirjoja! Ota mukaan!, kehottaa pahvinpalaselle pikaisesti sutaistu teksti. Olkaa siis hyvä, naapurit ja ohikulkijat. Älkääkä pelästykö, jos kirjoja selaillessanne yhtäkkiä bongaatte tuijottavan silmäparin ikkunan toisella puolella. Se on joko utelias kissa, tai sitten minä, jännittyneenä odottamassa löytävätkö kirjat uusia omistajia.

Mainokset

2 responses »

  1. Aivan ihana idea! Meinasin sanoa, että tekisipä joku noin minunkin naapurustossani. Ehkä on kuitenkin parempi, ettei tee, sillä kyllä noita kirjoja on jo aika paljon hyllyssä… Olen vielä todella huono luopumaan mistään eli kirjamäärä vain kasvaa.

    Toivottavasti kirjasi saavat uusia ilahtuneita omistajia.

    • Kiitos! Minä tunnistin idean erityisen hyväksi siitä, että sen toteuttamisesta tuli itselleni tosi hyvä mieli. Yleensä olen ihan surkea luopumaan kirjoista minäkin, mutta nyt pakon ja tällaisen kivan luopumistavan yhdistelmä sai prosessin tuntumaan huomattavasti vähemmän kivuliaalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s