I Am Will Smith?

Normaali

Kaksi päivää sitten keuhkosin elokuvakansien karmeudesta ja eilen päätin järjestää kirjahyllyni uudelleen. Hyllyjen kätköissä minua odotti karmiva yllätys.

Mitä ihmettä Will Smith tekee scifiklassikoideni kansissa?

willsmith

Tässä on salaliiton makua!

4 responses »

  1. Olen miettinyt aivan samaa!

    Omasta hyllystäni taitaa löytyä myös pari leffakantta. Toinen on Kultainen kompassi elokuvasta (sama kansi koko trilogiassa) ja toinen Jane Austenin olisiko ollut Ylpeys ja ennakkoluulo (jokin 1990-luvun filmatisointi). Kirppareilla näkee paljonkin leffakannella, mutten yleensä edes halvalla hinnalla halua ostaa niitä. Mieluummin maksaa vähän enemmän kauniimmasta kanesta.

    • Totta, kirpparihyllyt ovat usein täynnä leffakansia. Ja ymmärrän sen kyllä hyvin – itse kun tosiaan ostan niitä jos muuta versiota ei löydy, ja vaihdan sitten parempikannelliseen tapaukseen sellaisen tullessa vastaan. Sitten roudaan omat leffakansikirjani kirpparille, ja kierre on valmis…

      Mutta olen ihan samaa mieltä siitä että kauniista kannesta maksaa mielellään vähän enemmän. Itse vain tapaan olla niin kärsimätön, että kirja pitää usein saada heti, vaikka sitten sellaisena ensimmäiseksi vastaantulevana rumana versiona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s