[Fifi] Rick Yancey: Viides aalto

Normaali

Rick Yancey: Viides aalto

WSOY 2013

433s.

5

Räjähdyksiä ja muuta siistiä

Mitä tapahtuu kun avaruusolennot löytävät meidät? Tätä miettii 16-vuotiaan Cassie Sullivanin lisäksi ihan koko ihmiskunta, kun vihreänä hohtava emoalus lähestyy maapalloa. Tulijoiden kanssa kommunikointi ei yrityksistä huolimatta onnistu ja asiantuntijat pohtivat kilpaa mitä se tarkoittaa. Tahtovatko ne vain soittaa kotiin, vai sittenkin jotakin ihan muuta?

Vastaus tulee sähköt koko maailmasta katkaisevan elektromagneettisen pulssin muodossa. Se on ensimmäinen aalto, ja samalla alku Toisten käynnistämälle siivousprojektille, jonka tarkoituksena on hankkiutua eroon heidän tiellään olevasta ihmiskunnasta. Cassielle jää vain rynnäkkökivääri ja pehmonalle, päätös etsiä häneltä viety pikkuveli ja sitten kostaa Toisille.

Lue Viidennen aallon arvio Fifistä!

2 responses »

  1. Nyt täytyy kiittää muistutuksesta, olin kirjoittanut tämän kirjan jollekin hämärälle ja kahvintuhrimalle ”pitäisi lukea”-lapulle, jonka olen sittemmin hukannut. Kiitti! 🙂

    • No hyvä että muistui mieleen! Jään mielenkiinnolla odottamaan mielipidettäsi. Itselleni kirja oli, etukäteishypeen verrattuna (tai ehkä juuri sen takia), valitettavasti pienoinen pettymys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s